Η ΕΤΑΙΡΙΑ...

Η εταιρία "χτισμένη" γύρω από τις ανάγκες του αγρότη-κτηνοτρόφου, αναπτύσσεται πάνω στις ανάγκες και τις τεχνολογίες που οδηγούν στην ανάπτυξη, την ευημερία, τον επαγγελματισμό. Με ένα κεντρικό κατάστημα 800τ.μ σε 7000τ.μ. και δύο υποκαταστήματα. Τρεις γεωπόνοι σε σύνολο οκτώ ατόμων. Επτά οχήματα και μια σειρά αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα είμαστε δίπλα σας.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ...

Ξεκινήσαμε με τη παραγωγή μονού χορτοσυλλέκτη, προχωρήσαμε στη παραγωγή ψεκαστικών και στη συνέχεια και μετά από πολύ μεγάλες προσπάθειες και δοκιμές τελειοποιήσαμε και βγάλαμε στην  αγορά τον διπλό χορτοσυλλέκτη τόσο σε αναρτώμενο όσο και σε συρόμενο.

Covid-19

 "Τα προληπτικά μέτρα, πρέπει να στοχεύουν -εκτός από την προστασία- και στη διευκόλυνση των εργαζομένων και στην ομαλή λειτουργία των επιχειρήσεων στον μέγιστο δυνατό βαθμό."

 Σε σχέση με τα παραπάνω, αναστέλλεται η επίσκεψη των υπεύθυνων πωλήσεων στους πελάτες μας παρόλο που είμαστε στην αρχή της σεζόν και είναι θεωρητικά απαραίτητο...

 Μέχρι την άρση των απαγορεύσεων η επικοινωνία μας θα γίνεται τηλεφωνικά (2321032500) η μέσω mail (info@gener.gr), facebook (https://www.facebook.com/genergr), viber(6977077130). 

 Δεν υπάρχει, προς το παρόν, πρόβλημα στα αποθέματα και τις αποστολές

  Ελπίζουμε σύντομα να τα πούμε από κοντά 

Ευχαριστούμε   

Ακολουθήστε

  • YouTube Social  Icon

Επικοινωνία

0030 2321032500

Διεύθυνση 

Νέος Σκοπός - Σέρρες 62044 Ελλάδα

©2017 ZAFEIRIADIS